TFF Şikeye değil Alkole önlem alıyor

Bakan varsa içki servisi yok  TFF heyeti, Estonya'ya giden uçakta Suat Kılıç olduğu için içki servisi yaptırmadı.TFF heyeti Estonya uçağında içki servisi yaptırmadı. Kafile üyelerinin konakladığı otel odalarındaki alkollü içecekler de kaldırıldı. Çünkü he

TFF Şikeye değil Alkole önlem alıyor

Bakan varsa içki servisi yok  TFF heyeti, Estonya'ya giden uçakta Suat Kılıç olduğu için içki servisi yaptırmadı.

TFF heyeti Estonya uçağında içki servisi yaptırmadı. Kafile üyelerinin konakladığı otel odalarındaki alkollü içecekler de kaldırıldı. Çünkü heyette Spor Bakanı Suat Kılıç vardı.

Futbol Federasyonu heyeti Estonya sınavını izlemek için maçın oynanacağı Tallinn’e uçtu. THY’den kiralanan özel uçakta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yer alıyordu.

Yolculuk sırasında uçakta alkol servisi yapılmazken Şike için kılını kıpırdatmayan  TFF yönetiminin talimatıyla alkol servisinin kaldırıldığı ortaya çıktı.  TFF heyeti ve Türkiye’den giden davetlilerin konaklayacağı otel odalarındaki mini barlardan alkollü içecekler toplatıldı.

Bu uygulamanın da TFF yönetiminin talimatıyla yapıldığı öğrenildi. Şikeci Fenerbahcenin cezalandırılması için bugüne kadar somut bir adım atmayan  Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetimin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın rahatsız olmaması için alkole karşı önlem aldığı ileri sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor