TFF şaşırmış olmalı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.TFF'den yapılan açıklamaya göre Yıldırım, dünkü açıklamalarının ardınd

TFF şaşırmış olmalı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Yıldırım, dünkü açıklamalarının ardından Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca bugünden itibaren tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderildi.

Hak mahrumiyeti cezalarının ardından uzun bir aradan sonra Fenerbahçe'nin ligde 21. haftada hafta Akhisar Belediyespor ile yaptığı maçı stattan izleyen Yıldırım, yeni bir cezayla karşı karşıya kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler