TFF önüne beyaz çelenk konulacak

Vicdan rengi formalarla 65 haftadır eylem yapan Temiz Futbol Gönüllüleri Dünya Temiz Futbol Haftası’nı(3-10 Temmuz ) TFF binasına Beyaz çelenk koyarak kutlayacak. 4 Temmuz 2010 yılında bir gurup sporseverin kurduğu Turkish Fair Play Platform tarafından de

TFF önüne beyaz çelenk konulacak
Vicdan rengi formalarla 65 haftadır eylem yapan Temiz Futbol Gönüllüleri Dünya Temiz Futbol Haftası’nı(3-10 Temmuz ) TFF binasına Beyaz çelenk koyarak kutlayacak.
 
4 Temmuz 2010 yılında bir gurup sporseverin kurduğu Turkish Fair Play Platform tarafından desteklenen Temiz Futbol Eylemleri UEFA’dan gelen cezalara rağmen durmadı.
 
65 haftadır Taksim Meydanında eylem yapan ve çoğunluğu Trabzonspor taraftarlarından oluşan bir gurup sporsever Dünya Temiz Futbol Haftası (3-10 Temmuz)  nedeniyle bu haftaki Temiz Futbol eylemini İstinye’de bulunan TFF binası önünde gerçekleştirecek. 3 Temmuz 2010 yılında Türkiye’de yaşanan şike olayını unutturmamak için her yıl bu haftayı farklı etkinliklerle kutlama kararı alan TEMİZ FUTBOL GÖNÜLLÜLERİ 6 Temmuz Cumartesi günü Saat:16:00’da İstinye TFF Binası önünde toplanacak.
 
İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve Bursa başta olmak üzere Avrupa’da da 7 ülkede yapılan Temiz Futbol eylemleri “Temiz Futbol Haftası” nedeni ile bu haftalık TFF binasının önünde yapılacak. Katılımcıların beyaz formalarını giyeceği eylemde TFF binasının önüne BEYAZ çelenk konulacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor