TFF önünde kavga çıktı!

Şike soruşturması kapsamında Spor Toto Süper Lig'in ve Süper Kupa finalinin ertelenip ertelenmeyeceği yönündeki toplantının yapılacağı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki binasının önünde bu sefer açıklama yerine üzücü bir olay yaşandı.Feder

TFF önünde kavga çıktı!

Şike soruşturması kapsamında Spor Toto Süper Lig'in ve Süper Kupa finalinin ertelenip ertelenmeyeceği yönündeki toplantının yapılacağı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki binasının önünde bu sefer açıklama yerine üzücü bir olay yaşandı.

Federasyon binasının hemen bitişiğinde bulunan eczanenin çalışanları ile Kanaltürk canlı yayın aracı şöförü Çetin Çelikalp arasında tartışma yaşandı.

Kavgaya dönen tartışmanın ardından şöfor Çetin Çelikalp darp edilirken, Çelikalp hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, saldırıyı yapan kişiyi karakola götürdü.

Öte yandan yüzüne aldığı darbe nedeniyle yerde kalan Çelikalp'a yaklaşık 20 dakika müdahale edilmezken eczane çalışanının, "Oh iyi olmuş ölsün" demesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor