TFF ne yapmaya çalışıyor!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada TFF Amatör kümedeki şikeyi tespit ederken Süper lig'deki şikeyi görememesi düşündürücüdür söyledi.  ike sürecinin sürdüğünü belirten Yener, “Süreç devam ediyor, şimdi biz

TFF ne yapmaya çalışıyor!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada TFF Amatör kümedeki şikeyi tespit ederken Süper lig'deki şikeyi görememesi düşündürücüdür söyledi. 

 ike sürecinin sürdüğünü belirten Yener, “Süreç devam ediyor, şimdi biz hukuki anlamda bu süreci sürdürüyoruz. Tabii ki öncelikle UEFA Disiplin Kurulu’nun kararını bekliyoruz.Bu karar henüz açıklanmadı. Türkiye’de de Futbol Federasyonu’na başvurumuz var. Yeniden yargılama gerektiğini, yani etik kurulun da disiplin kurulunun da dosyayı yeniden incelemesi gerektiğine inanıyoruz.
 
Çünkü İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararı ortada kararı ortada. Fenerbahçe Kulübü’nün 11 maçta şike ve teşvik yaptığı kesin. Dolayısıyla bunun uygulanması lazım. Futbol Federasyonu İnegöl’deki bir maçtaki şikeyi tespit edip bir amatör takımı küme düşürüyor Ama maalesef bunu başka takımlara uygulayamıyor bu da enteresan”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor