TFF Kurul'u Trabzon'a geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul'u, Spor Toto 3.Lig'de yer alan Trabzon ve Samsun bölgesi kulüpleri ile bir araya gelecek. TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardı

TFF Kurul'u Trabzon'a geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul'u, Spor Toto 3.Lig'de yer alan Trabzon ve Samsun bölgesi kulüpleri ile bir araya gelecek.

 

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı'nın da katılacağı ziyarette, 25 Nisan Çarşamba günü Samsunspor, Çarşambaspor, Ünyespor, Orduspor, Giresunspor ve Beşikdüzüspor kulüpleri ziyaret edilecek.

 

Ziyaret programının ikinci gününde ise Akçaabat Sebatspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor A.Ş, Trabzon Yalıspor, Arsinspor, Araklıspor, Ofspor, Pazarspor ve Çaykur Rizespor kulüplerinin başkanları ile kendi yerlerinde bir araya gelinecek.

 

Ayrıca ziyaret kapsamında, kulüp başkanlarının katılımı ile düzenlenecek resmi yemek 25 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de Trabzon'da Grand Zorlu Otel'de yapılacak.

 

Kulüp ziyaretlerine ve resmi yemeğe TFF Profesyonel Kurul başkan ve başkan yardımcısının yanı sıra 26 Mart 2012'de İstanbul'da yapılan toplantıda seçilen Spor Toto 3.Lig Profesyonel Kurul Üyeleri olan Bayrampaşaspor Başkanı Şafak Aydın Silin, Keçiören Sportif A.Ş. Başkanı Halit Öngün, Beşikdüzüspor Başkanı Cengiz Karadeniz, İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ömer Sarıalioğlu, Belediye Bingölspor Başkanı Şerafettin Varolgüneş, Yalıspor Başkanı Muhammet Kara, Siirtspor Başkanı Tanju Çolak, Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve Üsküdar Anadolu 1908 Spor Başkanı Murat Şahin katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor