TFF kupayı Trabzonspor'a verecek

TFF Yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, yaptığı açıklamada "Ben kupanın Trabzonspor’a verilmesi görüşündeyim” dedi.TFF Yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, CAS kararından sonra federasyonun Yargıtay kararını bekleyeceğini söyledi. Üner, “Bu karar sonrası yol h

TFF kupayı Trabzonspor'a verecek

TFF Yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, yaptığı açıklamada "Ben kupanın Trabzonspor’a verilmesi görüşündeyim” dedi.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Taylan Üner, CAS kararından sonra federasyonun Yargıtay kararını bekleyeceğini söyledi. Üner, “Bu karar sonrası yol haritası belli olacak. Ben kupanın Trabzonspor’a verilmesi görüşündeyim” dedi.

Yargıtay’ın, adı şikeye karışan Aziz Yıldırım ve şahıslara ceza kararını onaması durumunda, UEFA’nın da baskısı ile TFF, 55. maddeye göre Fenerbahçe’nin 12 puanını silebilecek. TFF Yönetim Kurulu bu durumda Müsabaka Talimatı’nın 26. Maddesi’ndeki “Şike eylemi tescilden sonra anlaşılırsa, tescil iptal edilir” ifadesine göre, 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasını Trabzonspor’a verebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor