TFF, Kulüpler Birliği ile görüşecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu temsilcilerinin talimatlara aykırı bir şekilde menajerlik faaliyetleri içinde bulunmalarına karşı alınabilecek önlemlerle ilgili Kulüpler Birliği ile toplantı yapacak.Federasyon'dan yapılan açıklama şöyle:"Türkiy

TFF, Kulüpler Birliği ile görüşecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcu temsilcilerinin talimatlara aykırı bir şekilde menajerlik faaliyetleri içinde bulunmalarına karşı alınabilecek önlemlerle ilgili Kulüpler Birliği ile toplantı yapacak.

Federasyon'dan yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği 11 Kasım Perşembe günü bir toplantı yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasında saat 13.00'te başlayacak toplantıda, son günlerde futbol kamuoyunda tartışma konusu olan Futbolcu Temsilcilerinin talimatlara aykırı bir şekilde menajerlik faaliyetleri içinde bulunmalarına karşı alınabilecek önlemler görüşülecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor