TFF küfürleri yutmuştur!

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı konuk ettiği 21. hafta mücadelesinde Sarı-Lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu, Paşa’nın yedek kulübesine yönelik ağır küfürler kullanmış ve bu anlar, yayıncı kuruluşun kameralarına da yansımıştı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu

TFF küfürleri yutmuştur!

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı konuk ettiği 21. hafta mücadelesinde Sarı-Lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu, Paşa’nın yedek kulübesine yönelik ağır küfürler kullanmış ve bu anlar, yayıncı kuruluşun kameralarına da yansımıştı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, ‘bugüne kadar dudak okuma yöntemi ile hiçbir futbolcuya ceza verilmediği’ gerekçesiyle deneyimli oyuncuyu PFDK’ya sevk etmedi.

İşte bu durum Kasımpaşa cephesinde büyük tepkiyle karşılandı. Lacivert-Beyazlı kulübün başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, TFF’ye şu ifadelerle yüklendi:

“Federasyon neyi doğru yaptı ki bunu yapsın! Eğer ben tribünden Emre’nin kelimelerini anlayabiliyorsam, hakem de bunları anlamıştır. Geçen sezon 40 metreden Caner’in ‘Lan’ demesini duyan Fırat Aydınus, bunu nasıl duymaz!

‘BASKILARA DAYANAMIYORLAR’
Burada art niyet var. Federasyonun bu maça, bu hakemi neden atadığını herkes çok iyi biliyor. Burada bir danışıklı dövüş söz konusu. Federasyon, ‘Hakemden gelmediği sürece oyuncuya ceza vermem’ diyor. Peki televizyon görüntülerinde herkesin gördüğünü başkan ve yöneticiler görememiş mi? Federasyon bu küfürleri yutmuştur. Zaten neyi yutmuyorlar ki! Büyük takımlardan gelen baskılara dayanamıyorlar ve istedikleri kararları veriyorlar."

EMRE İÇİN 2. ŞİKAYET
F.Bahçe ile Kasımpaşa’nın geçen sezon Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı maçta; Sarı-Lacivertli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşa yedek kulübesine yönelik küfürlü hakarette bulunmuştu. Ardından Lacivert-Beyazlılar, Emre’ye dava açmıştı. Yargılaması devam eden tecrübeli futbolcu, bugün Kartal Adliyesi’nde mahkemeye çıkacak. Daha önce hiçbir duruşmaya katılmayan Emre, bu sefer de gelmezse polis zoru ile adliyeye getirilecek.

Davaya sanıkların yanı sıra şahitler de gelmek zorunda. Kasımpaşa’nın hocası Şota Arveladze şahitlik yapacak. Ancak Lacivert-Beyazlılar, Emre hakkında yeni bir şikayette daha bulunacak. Paşa, Sarı-Lacivertli futbolcunun geçen sezondan devam eden küfür davası bitmeden, geçen hafta yine Kadıköy’de oynanan maçta sportif direktör Oğuz Erkan’a küfür etmesini ayrı bir dosyada şikayet olarak mahkemeye sunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor