TFF korkuyor!

TFF eski başkanvekili Affan Keçeci, son günlerde spor basınını oldukça meşgul eden şike operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamarda bulundu.

TFF korkuyor!

TFF eski başkanvekili Affan Keçeci, son günlerde spor basınını oldukça meşgul eden şike operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamarda bulundu.

Deneyimli yönetici, Türkiye Futbol Federasyonu'nun korkak davrandığını ifade ederek, artık masaya elini vurma zamanının geldiğini, bunu başaramıyorsa da istifa etmeleri gerektiğini vurguladı.

Keçeci, kendi dönemlerinden de örnek vererek, Mehmet Ali Aydınlar federasyonunun tarafsız davranma noktasında eksik kaldığını ifade etti.
Affan Keçeci'nin açıklamalardan bazı satır başları şöyle:

- Kulüpler şike yapmıyorsa, teşvik vermiyorsa, teşebbüs yapmıyorsa, cezası onları ilgilendirmemeli.

- Düşme kalksın diyen kulüpler belli, istemeyenler de belli. İki tarafı da yan yana yazsınlar ve durumu görsünler.

- TFF korkuyor.

- Biz göreve başlamadan önce sayın Haluk Ulusoy bize "Herkes üzerindeki formayı çıkaracak" dedi. Ben Beşiktaş'ta yöneticilik yapmıştım, ama ne zaman ki federasyonda görev aldık, bu formayı üzerimizden çıkardık. Sayın Ulusoy bunları hepimiz için söylemişti.

- Bu böyle gitmez, federasyon artık ya elini masaya vuracak, ya da istifa edecek.

- Mevcut federasyon, bizim aldığımız cesur kararların yarısını almış olsaydı bu hale düşmezdi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler