TFF kararları açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi.Toplantı sonrasında alınan kararları TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıkladı.Aydınlar Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada:*31 Temmuz tarihinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak ola

TFF kararları açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi.

Toplantı sonrasında alınan kararları TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıkladı.

Aydınlar Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada:

*31 Temmuz tarihinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi.

*Yarından itibaren Savcılıktan Bilgi ve Belgeler gelmeye başlayacak, gelen belgeler doğrultusunda Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig müsabakalrının başlangıç tarihleri hakkında karar verilecek.

*Mehmet Ali Aydınlar Savcılıktan gelecek belgeler hakkında bilgi sahibi olmadıklarını da belirterek şöyle konuştu "Savcılığın yarın itibari ile göndermeye başlayacağı belgelerin ne şekilde geleceğini bilmiyoruz. Belgelerin tamamı mı gönderilecek yoksa soruşturma devam edecek ve peyder pey mi gelecek. Onu gördükten sonra Liglerin başlama tarihi ile ilgili kararı en kısa zamanda alacağız."

*Aydınlar TFF yönetim kurulunun İcra kuruluna yetki verdiğini ve değerlendirmenin icra kurulu tarafından yapılacağını da sözlerine ekledi.

*Fenerbahçe'nin yayınladığı bildirinin ağır olup olmadığı hakkında kendisine yöneltilen soruya TFF Başkanı "Ben yayınlanan bildiri de ağır ifadeler görmedim herkes kendi görüşünü yansıtmaya çalışıyor" şeklinde cevap verdi.

*Takımlarımızın Avrupa Kupaları'nda oynayacağı maçları da değerlendiren Aydınlar "Daha önceden UEFA'ya verilen Listenin olduğunu ve müsabakaların daha önceden bildirilen listeye göre oynanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler