TFF istifa edecek mi?

UEFA Disiplin kurulunun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakında verdiği kararlardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun istifa hazırlığında olduğu iddia edildi.  UEFA Disiplin Kurulu'nun hafta sonunda savunmalarını alıp hafta içinde de Fenerbahçe'ye 2+1 yıl

TFF istifa edecek mi?
UEFA Disiplin kurulunun Fenerbahçe ve Beşiktaş hakında verdiği kararlardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun istifa hazırlığında olduğu iddia edildi. 
 
UEFA Disiplin Kurulu'nun hafta sonunda savunmalarını alıp hafta içinde de Fenerbahçe'ye 2+1 yıl ve Beşiktaş'a ise 1 yıl UEFA kupalarından men cezası verdiğini açıklamasının ardından karar UEFA Takmim Kurulu'nda onaylanırsa TFF Disiplin Kurulu'nun verdiği kararları yeniden görüşmek durumunda kalacak.
 
Ancak TFF yönetimi ve kurullarının yeniden verilen kararları görüşmesi sonucunda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aleyhinde kararlar çıkabileceği ve bu kararlar sonucunda büyük tepki çekeceği biliniyor.
 
Gelecek bu tepkilerden zarar görmemek için TFF yönetimi ve kurullarının istifa edip kongre kararı alacağı iddia ediliyor.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler