TFF için gözler Ulusoy'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştükten sonra TFF Başkanlığı için kulüplerin tam desteğini alan Şenes Erzik, FIFA ve UEFA'daki görevlerinden dolayı aday olamayacağını açıkladı. Bu gelişme üzerine kulüpler, gündüz toplandıkları Ankara Sheraton Ot

TFF için gözler Ulusoy'da

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştükten sonra TFF Başkanlığı için kulüplerin tam desteğini alan Şenes Erzik, FIFA ve UEFA'daki görevlerinden dolayı aday olamayacağını açıkladı. Bu gelişme üzerine kulüpler, gündüz toplandıkları Ankara Sheraton Otel'de akşam saatlerinde olağanüstü toplandı. Toplantıda Galatasaray'ın başını çektiği 9 kulübün Haluk Ulusoy isminde hemfikir olduğu ve eski federasyon başkanının yeniden göreve gelmesi için destek verecekleri iddia edildi.

Bu arada kulüplerin adaylık için Mehmet Ali Aydınlar isminden tamamen vazgeçtiği, Haluk Ulusoy'un yanı sıra Mehmet Atalay ve Ufuk Özerten isimlerini de konuştukları öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor