TFF heyetinden TS'ye ziyaret

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve beraberindeki heyet Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler. Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelesi R

TFF heyetinden TS'ye ziyaret

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve beraberindeki heyet Trabzonspor kulübünü ziyaret ettiler.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelesi Recep Denizer, ve Yılmaz Büyükaydın’ın yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in vurguladığı "Türkiye'de gidilmedik kulüp, görülmedik tesis kalmayacak" sloganını hayata geçirdiklerini belirtti.

 

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 27 Şubat 2012'de seçildikten sonra TFF Yönetim Kurulu olarak hemen harekete geçtiklerini dile getirerek, "Önce İstanbul'da Bank Asya 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig'den toplam 109 kulübümüzün başkanı ile buluştuk.

 

Tüm liglerin kendi aralarında seçim yaparak, ilgili ligden ve gruptan 3'er de temsilci belirlemiştik. Şimdi de Spor Toto 3.Lig'i temsilen 9 kulüp başkanımızla birlikte Karadeniz Bölgesi'nde kulüplerimizle biraraya geliyoruz" dedi.

 

Asbaşkanı Nevzat Şakar da ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, TFF’nin bu adımının Türk futboluna çok olumlu artılar katacağına inandıklarını vurguladı.

 

Ziyaret sonunda Asbaşkan Nevzat Şakar’a, Başkanımız Sadri Şener adına hazırlanmış 61 numaralı milli takım forması hediye edildi.

tssss.20120426154850.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor