TFF geleceği çöpe attı

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya'nın gelecek planlarında gurbetçi oyuncular önemli bir yer tutuyor. Panzerler'in U-17 Milli Takımı'nda tam 7 gurbetçinin ilk 11'de forma giyiyor olması gündeme bomba gibi düştü. U-15 Alman Milli

TFF geleceği çöpe attı
Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya'nın gelecek planlarında gurbetçi oyuncular önemli bir yer tutuyor.
 
Panzerler'in U-17 Milli Takımı'nda tam 7 gurbetçinin ilk 11'de forma giyiyor olması gündeme bomba gibi düştü. U-15 Alman Milli Takımı'nda da pek çok Türk genci var. Konuyu Galatasaray'ın eski yıldızı ve TFF'nin eski Almanya temsilcisi Erdal Keser'e sorduk. Çarpıcı tespitlerde bulundu.
 
“Herkes isyanda”
 
Keser şunları söyledi: "Biliyorsunuz TFF Almanya'daki büroyu kapattı. Türkiye'de kimse bu konunun üzerine gitmiyor. Almanya U-17 Milli Takımı’nda oynayan 7 oyuncunun 2 -3 tanesini alabilme şansımız vardı. Ama bu çoçuklarla kimse ilgilenmiyorsa buradan bir şey beklemek hayalcilik olur. Keşke buradaki gurbetçi çocukların anne ve babaları ile görüşseniz herkes isyan içerisinde.”
 
Köprüler atıldı
 
Kendilerinin zamanında çok uğraştıklarını belirten Keser, “Gökhan Töre, Ömer Toprak, Hakan Çalhanoğlu’nu bu sayede kazandırdık. Her gün anne ve babalarıyla görüşürek ikna ettik. Bunları gözardı etmemek lazım. Artık Almanya ile Türkiye arasında bir köprü filan kalmadı. 3 bin gurbetçi oyuncumuzun datamızda detaylı bilgileri yer alıyordu. O datalar bile silindi. 10 senenin çalışması 1 günde çöpe atıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor