TFF Fener'i görmezden mi geliyor?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Raul Meireles'in aldığı 12 maçlık ceza konusunda Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamayı görmezlikten geldiğini öne sürdü.     Yener, yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü'n

TFF Fener'i görmezden mi geliyor?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Raul Meireles'in aldığı 12 maçlık ceza konusunda Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamayı görmezlikten geldiğini öne sürdü.
     Yener, yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe Kulübü'nün Meireles'in aldığı ceza ile ilgili yaptığı açıklamayı Futbol Federasyonu herhalde görmezlikten geldi. Çünkü Trabzonspor Kulübü olarak bizim daha önce internet sitemizde Futbol Federasyonu ile ilgili yaptığımız açıklamada hem Kulüp Başkanımız Sayın Sadri Şener ceza almış hem de kulübe para cezası verilmişti'' dedi.
     Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamaya karşın bu saate kadar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği konusunda bir açıklamanın gelmediğini ifade eden Yener, ''Ayrıca İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike ve teşvik yaptıkları gerekçesiyle hapis cezası ile cezalandırdığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Sayın Şekip Mosturoğlu'nu Futbol Federasyonu Başkanının kabul etmesi ve görüşmesi kulübümüzce ve spor kamuoyunca manidar karşılanmıştır. Futbolda her zaman temiz futbolun ve fair-playin uygulanmasını isteyen Trabzonspor Kulübü, bu konularda Futbol Federasyonu'ndan açıklama beklemektedir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler