"TFF derhal istifa etmeli!"

MHP Trabzon Milletvekili Sayın Koray Aydın’ın UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında verdiği kararlara ilişkin açıklamalarda bulundu.Aydın UEFA’nın verdiği cezaların TFF’nin eseri olduğunu belirterek ​“UEFA’nın kararları, Türkiye Futbol Federasyonu tara

"TFF derhal istifa etmeli!"

MHP Trabzon Milletvekili Sayın Koray Aydın’ın UEFA’nın Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında verdiği kararlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Aydın UEFA’nın verdiği cezaların TFF’nin eseri olduğunu belirterek ​“UEFA’nın kararları, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından halının altına süpürülen pisliğin, açık bir resmidir.” dedi.

Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü;

​Türk futbolunun itibarını, kulüplerin hak ve menfaatlerini korumak olan temel görevini bırakıp, kişileri korumayı seçen Federasyon’un tezi çökmüştür. ​Adeta bir kene gibi futbolun kanını emen şike çetesini görmezden gelen Federasyon, hem kulüplerimize, hem de Türk futboluna zarar vermiştir.

KARAR FEDERASYONA TOKATTIR!

Federasyonun görmediği belge, delil, ispat ve mahkeme kararını UEFA görmüş ve daha fazla uzatmadan şike sürecine son noktayı koymuştur. ​UEFA Kararları, esasen bilgi, belge ve yargı kararını görmezden gelen Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerine bir tokattır.

​Bu Tokat, Fenerbahçe ve Beşiktaş camiasına değil, kendi kirli çıkarlarını, camianın üzerinde gören kulüp ve federasyon yöneticilerinedir. ​Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar kararları bir fırsat kabul etmeli, camialarına zarar veren bütün unsurları tasfiye etmelidirler. Süreci başarısız yöneten Federeasyon da derhal istifa etmelidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor