TFF bu tehdidi görecek mi?

Fenerbahçe'nin şikeci başkanı Aziz Yıldırım futbolda terör estirmeye devam ediyor. Yıldırım, bu kez yaptığı açıklamada hakem Özgür Yankaya'yı açık açık tehdit etti.  "Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez, gelirse de o stattan çıkamaz." ifadelerini ku

TFF bu tehdidi görecek mi?
Fenerbahçe'nin şikeci başkanı Aziz Yıldırım futbolda terör estirmeye devam ediyor. Yıldırım, bu kez yaptığı açıklamada hakem Özgür Yankaya'yı açık açık tehdit etti.  "Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez, gelirse de o stattan çıkamaz." ifadelerini kullanan şikeci, hakem hatalarının Trabzonspor maçında başladığını iddia etti.
 
İşte Yıldırım'ın o açıklamaları;
 
Akhisar Belediyespor maçını kaybetmemiz önemli değil ama hakem hataları Trabzonspor maçıyla başlamıştır...
 
8 maç öncesinde diğer takımlar Fenerbahçe maçında hakem ne yapacak diye konuşuyor. Bir gün bile maçtan önce hakemlerle ilgili konuşmadık. Bülent Yıldırım'ı değiştirelim dediler, bize fark etmez dedik. Konya'ya gideceğiz, Konya Başkanı orta oyunu oynanıyor diyor. Biz ne söyleyelim? Sessiz kalıyoruz. Konya'da inşallah hakem hatası olmaz, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında ne olur görelim. TFF, hakem hata yaptı gerekli cezalandırmayı yapacağız dese, buna gerekli işlemi yapacağız dese problem yok. Şimdi biz ne yapacağız? Konuşsak ceza alıyoruz. Sussak tepki göstermedi diyorlar. Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez, gelirse de o stattan çıkamaz. Eğer biz başlarsak ceza meza bizi kesmez. Sahanın ortasına otururum. Federasyon ve MHK'den isteğim hakemlere ceza versin. İnşallah önümüzdeki haftalarda hakem hatasız, eşit yönetimli maçlar oynanır"
 
TFF NE YAPACAK?
 
Yıldırım'ın bu açık tehtidinin ardından gözler, Trabzonspor ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkederek ceza verdiren TFF'ye çevrildi. TFF'nin Yıldırım'ın hakem Yankaya'ya yaptığı açık tehdidi ve taraftarın önüne yem olarak atmasını TFF'nin görüp görmeyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor