TFF bu harekete bir konuş!

Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın, Emenike'nin attığı golden sonra yaptığı çirkin gol sevinciyle tribünleri resmen provoke ederek taraftarı galeyana getirdiği unutulmasın! Bu hareket tahrik unsuru değil de nedir?BU TAHRİK DEĞİL DE NEDİR?Bütün Türkiye Avni Ake

TFF bu harekete bir konuş!

Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın, Emenike'nin attığı golden sonra yaptığı çirkin gol sevinciyle tribünleri resmen provoke ederek taraftarı galeyana getirdiği unutulmasın! Bu hareket tahrik unsuru değil de nedir?

BU TAHRİK DEĞİL DE NEDİR?
Bütün Türkiye Avni Aker’de tatil edilen maçı konuşarak Trabzon'a ve Trabzonspor taraftarına yükleniyor. Herkes Trabzonspor taraftarının yaptığı taşkınlığı, sahaya attığı yabancı maddeleri konuşuyor. 3 Temmuz'dan bu yana yargı kararları ile belgelenmesine rağmen şampiyonluğunun şike ile elinden alındığı ve hakkı verilmediği için büyük gerginlik yaşayan taraftar bir anda neden sahayı yabancı maddeye tuttu? sorusuna kimse cevap aramıyor...

VOLKAN’A KİM CEZA VERECEK?
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Emenike'nin attığı golden sonra tribünlerde tek bir taraftarı olmamasına rağmen Avni Aker çimlerinde kayarak Trabzonspor taraftarına karşı yaptığı bu çirkin hareketin tribünleri nasıl galeyana getirdiği gerçeğini kim görecek? TFF ve Başkanı Yıldırım Demirören'e sormak gerekir. Volkan acaba bu hareketi sizlere yönelik yapmış olsa ne olurdu? A. Aker’de her maç provokatörlük yapan Volkan'a kim ceza verecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor