TFF bitti artık CAS'a gidiyoruz

Trabzonspor 2010-11 sezonundaki 12 maçın tescilinin iptali için yaptığı başvurunun TFF tarafından reddedilmesinin ardından CAS'a gitmeye hazırlanıyor. Trabzonspor Kulübü'nün şike davasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 2010-11 sezonunda oyn

TFF bitti artık CAS'a gidiyoruz

Trabzonspor 2010-11 sezonundaki 12 maçın tescilinin iptali için yaptığı başvurunun TFF tarafından reddedilmesinin ardından CAS'a gitmeye hazırlanıyor.

 
Trabzonspor Kulübü'nün şike davasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 2010-11 sezonunda oynanan 12 maçın tescilinin iptali için yaptığı başvuru önceki gün reddedilmişti.
 
Bu 'ret' işleminin TFF'nin yönetim kurulunda tartışılmaması ve bu başvuruya cevabın TFF Genel Sekreteri Emre Alkın tarafından verilmesi Bordo-Mavili yönetimi çok kızdırdı.
 
Söz konusu olayla ilgili konuşan Başkan Sadri Şener, CAS'a gideceklerini açıkladı.
 
TFF'nin mahkeme kararını ciddiye alıp yönetim kurulundan bile geçirmediğini belirten Şener, "Bu bir mahkeme kararıdir. TFF yönetiminin bunu kendi içinde tartışması gerekiyordu. Biz 10 gün içinde CAS'a gidiyoruz. CAS'ta gelişmeleri takip edeceğiz. Zaten İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurduk. Biz yolumuzda devam ediyoruz" diye konuştu.
 
Tepki mektubu gitti
Öte yandan Karadeniz ekibi, TFF'ye Başkan Sadri Şener'in imzasıyla bir yazı göndererek "15.08.2012 tarihli yaptığımız müracaatımıza, genel sekreteriniz imzasıyla cevap vermek, hem etik değerlere uymaz hem de kulübümüz ve camiamıza saygısızlık olarak algılanmıştır.
 
Konuyu çok basit bir konu olarak görüp yönetim kurulunun gündemine getirmemek ise daha büyük ayıptır. Umarım düzeltme nezaketini gösterirsiniz" şeklinde tepkisini ortaya koymuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler