TFF başkanlığı için 8 isim

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesi sonucu Futbol Federasyonu başsız kaldı. 27 Şubat'ta yapılacak seçimli Genel Kurul'da başkanlığa adaylığını koyacak olan kişi resmen ateşten gömlek giyecek. Süper Lig kulüpleri yeni başkan için şimdiden kulislere başlad

TFF başkanlığı için 8 isim

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesi sonucu Futbol Federasyonu başsız kaldı. 27 Şubat'ta yapılacak seçimli Genel Kurul'da başkanlığa adaylığını koyacak olan kişi resmen ateşten gömlek giyecek. Süper Lig kulüpleri yeni başkan için şimdiden kulislere başladı bile. Adayda aranan en büyük özellik şike davasını herkesi memnun edecek şekilde karara bağlayacak bilgi ve yetenekte olması..

8 isim tartışılıyor

Kamuoyunda ismi başkanlık için tartışılan 8 kişi var. Murat Aksu, Levent Bıçakçı, Haluk Ulusoy, Şenes Erzik, Mehmet Atalay, Ayhan Bermek, İbrahim Hacıosmanoğlu, Affan Keçeci. İbrahim Hacıosmanoğlu aday olacağını söyledi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ise adaylığı düşünmediğini açıkladı. Diğer isimlerle kulüpler arasındaki görüşme ve değerlendirmeler ise sürüyor.

Adayların durumları

Murat Aksu: Fenerbahçe ve Beşiktaş destekliyor.

Mehmet Atalay: GSGM'deki başarıları nedeniyle adaylığı destekleniyor.

Levent Bıçakçı: Eski TFF başkanı, hukukçu olması avantajı.

Haluk Ulusoy: Eski TFF başkanı tecrübesi var

Ayhan Bermek: TFF'ye her başkan arandığında gündeme geliyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Kulüp yöneticiliği tecrübesi var

Affan Keçeçi: Beşiktaşlı, TFF tecrübesi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor