TFF başkanlarla görüşecek

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu 9 Eylül 2011'de başlayacak.Ayrıca 26 Temmuz Salı günü (yarın) Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak.Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki

TFF başkanlarla görüşecek

Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu 9 Eylül 2011'de başlayacak.

Ayrıca 26 Temmuz Salı günü (yarın) Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilecek toplantılara TFF adına Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile TFF İcra Kurulu üyeleri katılacak.

Kamuoyu gündemindeki konularla ilgili bilgi alışverişinin yapılacağı Bank Asya 1.Lig toplantısı saat 13.00'te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00'da başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor