TFF ayrı Tahkim ayrı telden çalıyor

Türkiye Futbol Federasyonu ile Tahkim Kurulu ilişkisi dansöze döndü...Bu sezon verdiği çelişkili kararlarla dikkat çeken Tahkim Kurulu, bir kez daha skandal bir çelişkiye imza attı...Orduspor-Fenerbahçe maçında futbolcu Caner Erkin'in kafasına yabancı mad

TFF ayrı Tahkim ayrı telden çalıyor

Türkiye Futbol Federasyonu ile Tahkim Kurulu ilişkisi dansöze döndü...

Bu sezon verdiği çelişkili kararlarla dikkat çeken Tahkim Kurulu, bir kez daha skandal bir çelişkiye imza attı...

Orduspor-Fenerbahçe maçında futbolcu Caner Erkin'in kafasına yabancı madde atılmıştı. Caner'in kafasının yarılması nedeniyle Orduspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Ancak Tahkim Kurulu söz konusu cezayı 100 bin TL para cezasına dönüştürmüştu. Böylece Tahkim Kurulu, bir kez daha kendisiyle çelişmiş oldu.

Kasımpaşa-Bursaspor maçından sonra yaşanan olayların ardından Paşa'ya 1 maç seyircisiz oynama cezası veren Tahkim Kurulu, yapılan itirazı ise geri çevirmişti. O karşılaşmada ise Bursaspor kalecisi Harun Tekin, maçtan sonra sahaya inen bir taraftarı yumruklamıştı.

Tahkim Kurulu'nun Orduspor'un cezasını para cezasına çevirip Kasımpaşa'nın cezasını onayarak imza attığı "çifte standarta" Kasımpaşa cephesinden büyük tepki var.

Bu sezon özellikle bazı takımlara ayrımcılık yapan Tahkim Kurulu, verdiği son skandal kararla büyük tepki çekti.

Kasımpaşa'ya yapılan ayrımcılık sosyal medyada "Türkiye Futbol Federasyonu-Tahkim Kurulu ilişkisi dansöze benzedi" yorumlarına yol açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor