TFF avukatları iddianameyi aldı

Şike soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinin ardından şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.Türkiye Futbol Federasyonu avukatları iddianameyi v

TFF avukatları iddianameyi aldı

Şike soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.

Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinin ardından şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

Türkiye Futbol Federasyonu avukatları iddianameyi ve eklerini mahkemeden aldı. Bu konuda hızlı hareket eden Federasyon, iddianameyi yargı orgnalarına verdi.

Etik Kurulu iddianame üzerinden yeniden inceleme yapacak ve daha sonra hukuki mütehalasını verecek ve dosyayı Disiplin Kurulu'na sevkedecek. Disiplin Kurulu'da incelemenin ardından şüphelilerin savunmalarını alacak.

METRİS'TE SAVUNMALAR ALINACAK
PFDK, kararını vermeden önce şike soruşturmasında adı geçen kişilerin savunmasını tek tek alacak. Bu savunma yazılı veya duruşmalı da olabilecek. Bundan sonra PFDK kararını açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler