TFF adaylığı için ilk resmi başvuru

Mehmet Ali Aydınlar'ın ayrılmasından sonra gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'na çevrilirken adaylık için ilk resmi başvuru bugün yapılacak.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından y

TFF adaylığı için ilk resmi başvuru

Mehmet Ali Aydınlar'ın ayrılmasından sonra gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'na çevrilirken adaylık için ilk resmi başvuru bugün yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu olmayı sürdürürken, ilk aday belli oldu.

Daha önce 27 Şubat 2012 tarihinde yapılacak olan TFF seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda aday olacağını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün resmi başvuruda bulunacağını duyurdu.

Saat 14:00 sularında TFF'nin İstinye'deki merkezine giderek Genel Sekreterlik makamına adaylık dilekçesi verecek olan Hacıosmanoğlu, böylelikle Aydınlar'ın koltuğu için ilk resmi aday olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor