TFF 1461 Trabzon'u Kutladı

 Türkiye Futbol Federasyonu, 2012-2013 Sezonu PTT 1. Lig Şampiyonu Kayseri Erciyesspor, rakibi Şanlıurfaspor ve Çaykur Rizespor ise rakibi 1461 Trabzon takımı tarafından alkışlanarak sahaya çıkmalarını dolayı kutladı.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) res

TFF 1461 Trabzon'u Kutladı

 

Türkiye Futbol Federasyonu, 2012-2013 Sezonu PTT 1. Lig Şampiyonu Kayseri Erciyesspor, rakibi Şanlıurfaspor ve Çaykur Rizespor ise rakibi 1461 Trabzon takımı tarafından alkışlanarak sahaya çıkmalarını dolayı kutladı. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2012-2013 Sezonu PTT 1. Lig’de lig grubu karşılaşmaları, hiç unutmayacağımız iki güzel olayla sona ermiştir. PTT 1. Lig Şampiyonu Kayseri Erciyesspor, rakibi Şanlıurfaspor; Çaykur Rizespor ise rakibi 1461 Trabzon takımı tarafından alkışlanarak sahaya çıkmışlardır. Liglerimizde oynan bazı karşılaşmalarda saha içinde ve saha dışında, hiç istemediğimiz üzücü olaylar yaşanmış; ne acıdır ki bir taraftarımız hayatını kaybetmiş, yaralananlar olmuştur. Genç yaşta aramızdan ayrılan taraftarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiasına başsağlığı diliyoruz.
 
Böyle bir günde Spor Toto Süper Lig’in iki yeni takımının, rakipleri tarafından alkışlanarak kutlanması, bizleri gelecek adına umutlandıran ve tüm liglerimizde görmeyi arzu ettiğimiz davranış biçimi olmuştur. Fair-play’in sözden öte bir disiplin olduğunu kabul ederek, hem saha hem de saha dışında uygulanmasının hepimizin görevi olduğuna inanıyor; şiddet başta olmak üzere istenmeyen her türlü olayın, ancak "rakibe saygı" ile önlenebileceği gerçeğini bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyoruz. Futbolu; saygı ve centilmenlik olarak kabul edenleri mutlu eden bu güzel olayın, artarak devam etmesini diliyor; sporun tüm paydaşlarına örnek olan Şanlıurfaspor ile 1461 Trabzon’un futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerini saygılarımızla kutluyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor