Tesislerde neler oluyor?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınması Trabzon'da şok etkisi yarattı.Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de şu ana kadar herhangi bir arama yapılmadı.İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından 4 Temmuz Pazar günü bir çok

Tesislerde neler oluyor?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınması Trabzon'da şok etkisi yarattı.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de şu ana kadar herhangi bir arama yapılmadı.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından 4 Temmuz Pazar günü bir çok ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarla başlatılan soruşturmanın bu sabah yapılan ikinci dalgasında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de gözaltına alınması bordo mavili camiada şok etkisi yarattı.

Şener'in İstanbul'da gözaltına alınmasının ardından tüm gözler Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılması muhtemel aramaya çevrildi ancak tesisler sabah saatlerinde sakinliğini korudu.

Personelin mesaiye girişi dışında hareketlilik göze çarpmayan tesislerde, şu an için bir aramanın söz konusu olmadığı belirtildi. Pazar günü başlatılan ilk dalga operasyon kapsamında Trabzonspor'un tesislerinde Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'ın ortaklaşa kullandığı odada arama yapılmış, polisler odadaki bir adet diz üstü bilgisayarın hard diskini kopyalayarak İstanbul'a göndermişti.

ŞAKAR İSTANBUL'A GİDİYOR
İlk dalga operasyonda gözaltına alındığı söylentisi yayılan ancak daha sonra gözaltında olmadığı ortaya çıkan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın da Başkan Sadri Şener'in gözaltına alınmasının ardından KKTC'de sürdürdüğü tatilini yarıda keserek İstanbul'a gideceği öğrenildi.

Trabzonspor tesislerinde ise şu anda herhangi bir arama yapılması konusunda talimat verilmediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler