Tesadüfe bak !

Fenerbahçe'nin Kalecisi Volkan Demirel, eşiyle gittiği restoranda, derbi maçta kendisine gol atan Selçuk inan ve Burak Yılmaz'la yan yana masalarda oturdu.Bir spor firmasının çekimleri için İstanbul'da olan Burak da çok yakın arkadaşı Selçuk ile bir araya

Tesadüfe bak !

Fenerbahçe'nin Kalecisi Volkan Demirel, eşiyle gittiği restoranda, derbi maçta kendisine gol atan Selçuk inan ve Burak Yılmaz'la yan yana masalarda oturdu.

Bir spor firmasının çekimleri için İstanbul'da olan Burak da çok yakın arkadaşı Selçuk ile bir araya geldi.

Süper Final'de pazar günü oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisine damga vuran Volkan Demirel, aynı mekanda G.Saraylı Selçuk İnan ve Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile karşılaştı.

Restorana eşi Zeynep Sever'le birlikte giden kaleci Volkan, derbide kendisine frikikten gol atan Selçuk ve Burak ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra arka arkaya masalarda oturan futbolcuların arada şakalaştıkları görüldü. F.Bahçe'nin kazanması nedeniyle Volkan'ın oldukça moralli olduğu dikkat çekerken, buna karşın Selçuk keyifsizdi. Volkan Demirel, mekandan çıkarken de bazı müşteriler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SELÇUK'LA ARKADAŞIZ
Gazetecilerin, 'Derbi maçın adamı oldunuz' hatırlatması üzerine F.Bahçe kalecisi, 'Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maçın adamı olmak diye bir çabamız yok. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam edeceğiz' dedi.

G.Saraylı Selçuk İnan ile restoranda konuşması konusunda Volkan, 'Selçuk'la arkadaşız. Saha içinde de dosttuk. Zaten maçta saha içinde taşkınlık olmadı. Bugün de karşılaştık, arkalı önlü masada oturduk. Biz elimizden geldiği kadar dostluğumuzu yapıyoruz' yorumunu yaptı.

Maçtan sonraki sevinç gösterilerinin abartılı olduğu eleştirisine yanıt veren Volkan, 'Tartışılmaması gerekiyor. Yanlış anlaşılmıştır' ifadesini kullandı. Milli futbolcu, uzun sakallarını neden kestiğine de açıklık getirerek, 'Aziz Yıldırım istedi, kestim' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor