Teröre karşı acaba birlikte miyiz?

Türkiye’de son dönemde PKK’nın hain saldırıları neticesinde şehit düşen ve yaralanan bir çok asker ve polisimiz için spor kulüpleri “Teröre karşıyız” mesajları vererek birlik oldukları görüntüsü verdi. Takımlar sahaya “Teröre karşı birlikteyiz” yazılı tsh

Teröre karşı acaba birlikte miyiz?

Türkiye’de son dönemde PKK’nın hain saldırıları neticesinde şehit düşen ve yaralanan bir çok asker ve polisimiz için spor kulüpleri “Teröre karşıyız” mesajları vererek birlik oldukları görüntüsü verdi.

Takımlar sahaya “Teröre karşı birlikteyiz” yazılı tshirtlerle çıkarken bazılarının ise birlik mesajı altında açıkça “bölücülük” yapması ise büyük tepki çekti. İstanbul’un üç takımı Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş yanlızca kendi logolarının olduğu tshirtle “İstanbul birlikteliklerini” ortaya koyarak Anadolu kulüplerini kendilerinden ayıran bir tutum sergiledi. Özellikle sosyal medyada büyük tepki çeken bu duruma gerekli cevabı ise yine Anadolu’nun abisi Trabzonspor verdi.

ter-005.jpg

Bordo mavili ekip Kayserispor’la karşılaştığı maçta tüm takımların logolarının olduğu tshirtle sahaya çıkarak gerçek birlik mesajını verirken kendilerini Anadolu takımlarından ayrı gören 3 İstanbul takımının logolarına tshirtte yer vermeyerek onlara en güzel cevabı verdi.

tero.jpg

Türkiye’nin her alanda birliğe beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde bile kulüpler arasında ayrımcılık yaparak bu konuda dahi taraftarları bölen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın “Birlik mesajından” daha çok kendi reklamlarını yapma istekleri olduğu şeklinde yorumlandı.

Trabzonspor ise tüm Anadolu’yu kucaklayan bir edayla gösterdiği tepkiyle sözde İstanbul büyüklerine ders vererek  gerçek birliğin nasıl olduğunu gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor