Terim:"Play-off istiyoruz, herkesi..."

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandığımız Estonya maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. Terim "Biz bu play-off'u istiyoruz. Herkesle de başa çıkarız" dedi.Terim şunları söyledi:"Sahanın zemini pas yapmamTıza olanak sağlamadı. Buna

Terim:"Play-off istiyoruz, herkesi..."

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandığımız Estonya maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. Terim "Biz bu play-off'u istiyoruz. Herkesle de başa çıkarız" dedi.

Terim şunları söyledi:

"Sahanın zemini pas yapmamTıza olanak sağlamadı. Buna rağmen coşkumuz, isteğimiz ve baskımız iyiydi. Hakikaten sadece 3 puanın önemli olduğu bir maçtı. Bu stresi çekmek kolay değil. Bu ümidi sürdürebilmek de sadece galibiyetle olduğu için başka hiçbir alternatifimiz yoktu. Takım olarak canlıydık ve oyunu kontrol altına aldık. Çocukları tebrik ediyorum. Şimdi tam bir satranç. Romanya'nın haberini aldık. Fenerbahçe Stadı'nda seyircimizle beraber bu play-off'u istiyoruz. Hepimiz istiyoruz. Bu sevinci de yaşatıyoruz. 3. galibiyetlerini aldılar. İşi basite indirgersek galibiyetten başka çaremiz yok. Onun planını yapacağız. Caner için çok üzgünüm. Burak iyi bir golcü, bunu hep söylüyorum. Bazen hatalarını da söylüyorum. Sevindim gol atmasına. Gol atıncaya kadar da çıkarmadım. Umut ile beraber görevlerini yaptılar. Burak önemli meziyetlerini kullanmalı. Bize sevinç kısa. Şimdiden Hollanda maçına bakacağız. Salı gecesi play-off'u kutladığımız bir gece olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapacağız. Ülke bu Milli Takım'ı sevdi. Salı günü herkesin forması kırmızı-beyaz olsun. Ondan sonra biz herkesle başa çıkarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor