Terim'e tepki gösteren TS taraftarı konuştu

2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda Letonya ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım, dün sabah 04.00'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Riga'dan İstanbul'a geldi.Ay-yıldızlılar havalimanında protesto ile karşılandı. Sessizliği bozan,

Terim'e tepki gösteren TS taraftarı konuştu

2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda Letonya ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım, dün sabah 04.00'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Riga'dan İstanbul'a geldi.

Ay-yıldızlılar havalimanında protesto ile karşılandı. Sessizliği bozan, "Ahımız var hocam, bu Milli Takım üzerinde ahımız var. O kadar insanın ahı var. Bu ülkede şike ve ırkçılık varken biz bu takımın nasıl taraftarı olalım" sözleri oldu. Trabzonspor taraftarı olan Tuncay Çeliköz, protestosunu anlattı:

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HEYECANIMIZ KALMADI

Arkadaşlarıma "Letonya'yı yenemezsek havalimanına gidip Fatih Terim ve futbolculara bir çift söz söyleyeceğim" dedim. "Biz de geliriz" diyenler oldu ama tek başıma gittim. "Halkımız kendi takımlarına verdiği desteği Milli Takım'a da vermeli" söyleminden cesaret aldım. Japonya ve Kore'deki Dünya Kupası'nda sabahın köründe kalkıp maç izliyorduk. Bugün Milli Takım'ı izlerken heyecan duymuyoruz.

DEMOKRATİK BİR TEPKİ

Fatih Hoca kapıdan çıktığında 'Ahımız var hocam, bu Milli Takım üzerinde ahımız var, o kadar insanın ahı var. Bu ülkede şike ve ırkçılık varken biz bu takımın nasıl taraftarı olalım?' dedim. Bir cevap vermeyerek ilerledi. Aslında ben Fatih Terim'e, play-off döneminde şike sürecinin olduğu anlarda konuşacağım deyip konuşmadığı için kızgınım. Bu süreçte Milli Takım'ın bulunduğu konum tepkimi demokratik bir şekilde dile getirmeme neden oldu.

TERİM'E DESTEK DE VARDI

Tuncay Çeliköz sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimseye saygısızlık yapmadım. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçeli arkadaşlarım bile arayarak beni tebrik etti. Fatih Terim hocamız da beni gayet iyi dinledi ancak şike konusunu açınca yüzünü çevirip gitti." Havaalanında Terim ve öğrencilerine tepki göstermek için bekleyenlerin yanı sıra destek için bulunanlar da vardı. Bir taraftar Fatih Terim'in yanına kadar giderek, "Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diyerek tecrübeli teknik adamı teselli etti.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler