Terim'den Trabzonspor yorumu!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, basına konuştu. Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası bir takım açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Trabzonspor hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim konuşmasında:"İkinci yarının başları futbol ol

Terim'den Trabzonspor yorumu!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, basına konuştu. Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası bir takım açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Trabzonspor hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim konuşmasında:

"İkinci yarının başları futbol olarak hepimizi tatmin etmiyor genellikle. Bu da hazırlık maçlarından çıkan takımların puan maçlarına konsantre olamamasından kaynaklanıyor. Trabzonspor bugün iyi olan taraftı ama yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Beşiktaş’ın, her an skoru değiştirebilecek oyuncuları var. Beşiktaş hatta öne de geçebilirdi son anlarda. Trabzonspor golü erken buldu, daha çok pozisyona girdi. Beşiktaş’ın bu kadar az pozisyona girdiğini hatırladığı maç yoktur sanırım. Neticeye bakarsak iki tarafta memnun olmadı.

Trabzonspor bugün (dün) kazanmış olsaydı tabii ki 3 puandan çok daha fazlasını kazanırdı. Bir defa yukarıya doğru zirve yürüyüşüne başlayacaktı. Şampiyonluk adaylarından birini yenmiş olacaktı ve gelecek haftalar içinde her türlü futbol olgusunu yanına alacaktı, kredisi olacaktı.

Trabzonspor, Türkiye’de her zaman yarışmanın içinde olmalı. Ben bunu her zaman söylüyorum. Eskiden şampiyonluğa oynayan Trabzonspor’u hatırladığımda bırakın kendi sahasında İstanbul’da dahi yenilmesi zor bir takımdı. Deplasmana bile çok sayıda taraftarla giderdi." şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler