Terim'den Onur ve Tolga ile ilgili mesaj

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hayli sinirli görüntüler vermeye devam ediyor. Letonya da ki maç öncesi basın toplantısı yapan Terin Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin ve sakatlık yüzünden sezona ara vermek zorunda kalan Bordo-mavili kaptan Onu

Terim'den Onur ve Tolga ile ilgili mesaj

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hayli sinirli görüntüler vermeye devam ediyor. Letonya da ki maç öncesi basın toplantısı yapan Terin Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin ve sakatlık yüzünden sezona ara vermek zorunda kalan Bordo-mavili kaptan Onur Kıvrak hakkını yakından ilgilen sözlerde sarfetti.

 
Milli takımın kötü gidişatıyla ilgili açıklamalar yaparken Onur ve Tolga için Terim'in kullandığı ifade şöyle;
 
Eksik sistemi oturtmak için 11 çıkartırsınız. Bunu fazla değiştirmek elbisenin oturmasına mani olur. Aynısını oynatsanız olmaz, buraları iyi geçmek lazım. 1-2 değişiklik yapacağız fazla değil, genel olarak aynı çıkacağız. Ne İzlanda maçında Onur ne bu maçta Tolga kayıpların tek sebebi olamaz. Onlar bize bir çok maç kazandırmıştır. Bu vesileyle Onur'a geçmiş olsun diyorum. Hedef göstermekten vazgeçmeliyiz. Bu bir takım oyunu bunları şahsa indirmemek gerekiyoru. Bizleri eleştiriyorsunuz zaten... Sinirlenirim oyun içinde 'Tolga topa kötü vurdu' diyorsunuz kesselerdi bunları o zaman... Dediğim gibi 1-2 değişiklik yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor