Terim Yusuf'u istedi ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın peşinde olduğu ortaya çıktı.1461 Trabzon'da geçirdiği harika bir sezonun ardından tüm gözleri üzerinde toplayan Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a bu sezon başında dahil e

Terim Yusuf'u istedi ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan'ın peşinde olduğu ortaya çıktı.

1461 Trabzon'da geçirdiği harika bir sezonun ardından tüm gözleri üzerinde toplayan Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'a bu sezon başında dahil edilmişti. 1461 Trabzon'dan hocası Mustafa Reşit Akçay'ın da Trabzonspor 11'inde şans veridği Yusuf Erdoğan'ı Galatasaray'ın takibe aldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim'in transfer sezonunun başlaması ile ısrarla istediği oyuncu için Trabzonspor'la iletişime geçildi fakat Trabzonspor yönetimi Yusuf satmaya kesinlikle yanaşmadı. Galatasaray yönetimi Trabzonspor'dan çok net bir red cevabı aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor