Terim, 'TFF beni yargılayamaz'

 Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçisinin 7 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Orduspor'da Galatasaray'dan

Terim, 'TFF beni yargılayamaz'

 

Spor Toto Süper Lig'de en yakın takipçisinin 7 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Orduspor'da Galatasaray'dan kiralık olarak forma giyen Emmanuel Culio ve Bogdan Stancu hakkında son günlerde çıkan iddialara değinen Terim, Mor Beyazlı kulübün başkanı Nedim Türkmen'e sert yanıtlar verdi. 

 

Nedim Türkmen'in telefonda başka, televizyonlarda ise başka konuştuğunu belirten Terim, Culio ve Stancu'yla hiç görüşmediğini vurguladıktan sonra Toroğlu’nun bu konularla ilgili federasyon size ceza veririmi sorusunu sormasının üzerine Terim, “TFF kimlere ceza vermedi bana mı ceza verecek” şeklinde konuşması gündeme bomba gibi düştü.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor