Terim: Euro 2016'da finallere...

Terim, yarın Fransa'nın Nice kentinde gerçekleştirilecek EURO 2016 Elemeleri kura çekimi öncesi UEFA'nın resmi Avrupa Şampiyonası sayfası üzerinden futbolseverlerin sorularını yanıtladı.Terim'in verdiği cevaplar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi

Terim: Euro 2016'da finallere...

Terim, yarın Fransa'nın Nice kentinde gerçekleştirilecek EURO 2016 Elemeleri kura çekimi öncesi UEFA'nın resmi Avrupa Şampiyonası sayfası üzerinden futbolseverlerin sorularını yanıtladı.

Terim'in verdiği cevaplar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden aktarıldı. Fatih Terim, Dünya Kupası finallerine katılamadıkları için çok üzgün olduklarını belirterek, "İnanıyorum ki, EURO 2016 Elemeleri'nden finallere yükselmeyi başaracağız. A Milli Takımımızın bunu gerçekleştirebilecek potansiyeli ve gücü var. Kadromuzda oldukça umut vadeden genç yetenekler var. Benim için önemli olan bir diğer şey de, gençlerle tecrübelilerin harmanladığı bir ekip olabilmek. EURO 2016'da başarıya ulaşmak için mutlaka yerleşik ve devamlılığı olan bir takım oluşturmak durumundayız. Birkaç ufak değişiklikle de bunu gerçekleştirebiliriz. Bu tarz bir takımı oluşturma konusunda yapacağımız hazırlık maçlarının önemi büyük" dedi.

"ÖLÜM GRUBU YERİNE, FAVORİ OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR GRUPTA YER ALMAK İSTİYORUZ"

Kura çekimi ile ilgili olarak ise Terim, "Ölüm grubu yerine, favori olarak düşündüğümüz bir grupta yer almak istiyoruz. Ancak tabii ki ileride neler olacağı belli olmaz. Dünya Kupası elemelerindeki grubumuzu insanlar kolay olarak nitelendiriyordu ancak sonunda finallere gidemedik. Bu nedenle grubumuzda kim olursa olsun finallere katılabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. A Milli Takımımızın olduğu bir Paris şehri, finallerde daha da güzel bir yer olacaktır. EURO 2008 Finalleri'nde yaptıklarımızı yeniden başarabiliriz. Toplumumuz bizden başarı bekliyor. Atmosferden ve başarımızdan ötürü, 2008'deki şampiyonayı kimse unutmadı. Türk halkı için bu başarıyı mutlaka tekrarlamalıyız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler