Terim "Bir kazaya uğramadan..."

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İzlanda maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu..Fatih Terim, basın toplantısında "İyi bir takımla oynayacağız, fizik gücü yüksek bir rakip. İyi bitirmek önemlidir ama mümkünse iyi başlamak da önemli. Biz de iyi baş

Terim "Bir kazaya uğramadan..."

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İzlanda maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Fatih Terim, basın toplantısında "İyi bir takımla oynayacağız, fizik gücü yüksek bir rakip. İyi bitirmek önemlidir ama mümkünse iyi başlamak da önemli. Biz de iyi başlamak niyetindeyiz. Oyuncularımızdan temennimiz; yüksek performanslarını sahaya yansıtmaları. İyi bir maç olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İzlanda'nın dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu ifade eden Terim, "Son kupayı bizden daha iyi bir yerde bitirdiler. Bir çok oyuncusu Avrupa'da oynuyor, ligleri de bizden önce başladı. Bir kazaya uğramadan, Euro 2016 Elemeleri'ne güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Maç öncesi artı ve eksilerinden de bahseden Terim, şunları söyledi:
"Her zaman futbol oynamayı prensip edinmiş bir takımız. Takım arkadaşlığımız çok iyi. Sistemlerde esneklik gösterebilen, oyuncuları farklı mevkilerde oynayabilen bir takımız. Kolay kolay kaybetmeyi kabullenmeyen bir takımız. Bunlar yarın bize avantaj olacaktır. Dezavantajımız şu; henüz tam form tutmuş değiliz. Milli takımı oluşturmak kolay değil. Bazı oyuncuların eksikleri var. Dezavantajımız İzlanda kadar lig maçı oynamamış olmamız olabilir. Fiziksel anlamda fit olmamız gerekir. Aam sezon başı olduğu için herkesin fit olmadığı bir ortamdayız. Bu bahane değil samimi bir açıklama."

"Yarın; hızlı, tempolu ve güçlü futbol oynayan takım kazanacaktır" diyen Terim, İzlanda'daki volkanin patlamalarla ilgili soru üzerine ise "Volkan patlamasını Allah bilir. Biz yaradana sığınarak geldik. Neler olur onu bilemeyiz" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler