Teo'ya başkan noktayı koydu!

Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club'ta top koşturan ve performansı ile Inter başta olmak üzere Avrupa'dan bir çok ekibin transfer listesine giren Teofilo Gutierrez için, kulüp başkanı yaptığı açıklamada oyuncularının bir yere gitmeyeceğini belirtti.Arj

Teo'ya başkan noktayı koydu!

Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club'ta top koşturan ve performansı ile Inter başta olmak üzere Avrupa'dan bir çok ekibin transfer listesine giren Teofilo Gutierrez için, kulüp başkanı yaptığı açıklamada oyuncularının bir yere gitmeyeceğini belirtti.

Arjantin Ligi'nde Racing Club forması giyen eski Tabzonsporlu Teofilo Gutierrez'in takımdana ayrılacağı yolunda gelen iddialara, kulüp tarafından son nokta koyuldu; "Teo takımdan ayrılamaz!"

Ole gazetesinin haberine göre, Arjantin Apertura Ligi'ni şampiyon Boca Juniors'un ardından ikinci sırada tamamlayan Racing'in başkanı Roberto Molina 17'sindeki başkanlık seçiminde aday olacak 4 kişiye de açık bir mesajla takımda tutulması gerek ismi verdi; Teofilo Gutierrez. Zaten Molina ve bir başka başkan adayı olan Pablo Podesta'nın seçim vaatlerinden birisinin de 'Teofilo'nun takımda kalacağı' olduğu belirtildi.

Haberde Teofilo'nun Racing'e gelmeden önce Türkiye'den pek de hoş anılarla ayrılmadığı vurgulandı. Ailesinin kültürel farklılıklardan dolayı çok acı çektiğini ve bu yüzden artık sadece 'elit' düzeydeki takımlara satılabileceği belirtildi.

Bu sezon Diego Simeone'nin çalıştırdığı Racing forması altında 33 maçta 19 gol atan Teofilo için Inter, Fiorentina, Napoli ve Espanyol'un devrede olduğu yazılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor