Teo'nun 10 ayda her adımı olay!

İlk kez kar gördü!Kolombiya gibi dünyanın çok farklı bir coğrafyasından Türkiye’ye gelen Teofilo’nun uyum süreci hayli zaman aldı. Sadece gelenek ve görenekler değil, hava şartları açısından da golcü bir ilk yaşadı. Şubat ayında Trabzon’a yağan kar, Teofi

Teo'nun 10 ayda her adımı olay!

İlk kez kar gördü!

Kolombiya gibi dünyanın çok farklı bir coğrafyasından Türkiye’ye gelen Teofilo’nun uyum süreci hayli zaman aldı. Sadece gelenek ve görenekler değil, hava şartları açısından da golcü bir ilk yaşadı. Şubat ayında Trabzon’a yağan kar, Teofilo için büyük bir değişiklikti. Hayatında ilk kez beyaz örtü ile tanışan Kolombiyalı’nın tavrı görülmeye değerdi.

Çok ucuz atlattı

Trabzon’da kendisine özel araç tahsis edilen Teofilo, yine kentteki ilk günlerinden birinde çok kötü bir olay yaşadı. Ailesiyle birlikte seyahat ederken Bordo-Mavili oyuncunun fark edemediği çukur, aracın takla atmasına yol açtı. Araçtakiler arabadan herhangi bir yara almadan çıkarken, aracın görüntüsü olayın vehametini ortaya koyuyordu.

Vizesi dert oldu

Kolombiyalı oyuncunun Hollanda kampına gidişi de dert oldu. Vize işlemlerini kendi ülkesinde halletmesi gerekirken bu önemli ayrıntıyı atlayan Teo, takımı kampa uçarken alanda valiziyle kalakaldı. Ardından Trabzonspor’un yöneticileri olaya müdahil oldu ve sorun çözüldükten sonra Teofilo birkaç gün gecikmeli olarak kafileye katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor