Teofilo'nun Yeri dolmadı!

Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen Pawel ve Piotr Brozek ile Ankaragücü'nden alınan Mehmet Çakır, fazla forma şansı bulamayarak takımlarına katkı sağlayamadılar.Devre arasında Polonya'nın Wisla Krakow takımından alınan golcü oyuncu Pawel Brozek

Teofilo'nun Yeri dolmadı!

Trabzonspor'da devre arasında transfer edilen Pawel ve Piotr Brozek ile Ankaragücü'nden alınan Mehmet Çakır, fazla forma şansı bulamayarak takımlarına katkı sağlayamadılar.

Devre arasında Polonya'nın Wisla Krakow takımından alınan golcü oyuncu Pawel Brozek, 3 maçta 27 dakika forma giyerken, sol kanat oyuncusu Piotr Brozek sadece 1 maçta 90 dakika, Mehmet Çakır ise 1 maçta 5 dakika forma şansı bulabildi.

Pawel Brozek Kayserispor maçında 18 dakika, Manisaspor maçında 5 dakika, Medical Park Antalyaspor maçında 4 dakika, Piotr Brozek de Cale'nin yokluğunda Sivasspor maçında 90 dakika, Mehmet Çakır ise Ankaragücü maçında 5 dakika forma giydi.

 

-UMUT'TAN VAZGEÇMEDİ-

Teknik direktör Şenol Güneş, Pawel Brozek ve Mehmet Çakır ile forvete takviyeler yapılmasına karşın, Umut Bulut'tan vazgeçmedi.

İlk yarıda Teofilo'nun gidişiyle tek forvet olarak takımda kalan Umut Bulut, devre arasındaki takviyelere rağmen ikinci yarıdaki 6 maçta 519 dakika forma giydi.

 

-TEOFİLO'NUN YERİ DOLMADI-

Ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından sonra kentten ayrılarak bir daha dönmeyen Teofilo'nun yeri, yeni transferlerle dolmadı.

Sezon başında Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında 3 gol atarak kupanın kazanılmasında önemli katkı sağlayan, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Liverpool maçında 1 gol, ligde de gidene kadar 4 gol atan Teofilo'nun başarısını Pawel Brozek ve Mehmet Çakır gösteremedi.

Fazla forma şansı bulamayan oyuncular ligde de henüz bordo-mavili takımda gol sevinci yaşayamadılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler