Teofilo'nun transferi bitti iddiası!

Racing Club, Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Teofilo Gutierrez'in transferini bitirme noktasına geldi. Arjantin basınında çıkan haberlerde, 25 yaşındaki forvetin bu sabah Arjantin'e uçtuğu ve bu akşam saatlerinde resmi açıklamanın gelebileceği belirtil

Teofilo'nun transferi bitti iddiası!

Racing Club, Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Teofilo Gutierrez'in transferini bitirme noktasına geldi. Arjantin basınında çıkan haberlerde, 25 yaşındaki forvetin bu sabah Arjantin'e uçtuğu ve bu akşam saatlerinde resmi açıklamanın gelebileceği belirtildi.

El Tiempo gazetesine konuşan menajer Efrain Pachon, "Transfer zaten %100 bitti. Buenos Aires'e bu sabah indik. Teofilo sağlık testinden geçtikten sonra imzayı atacak. Racing kulübüyle sadece sözleşmenin süresini konuşmadık ama en az dört senelik bir kontrat imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

Franco Zuculini'den sonra Racing Club'ın bu sezonki ikinci transferi olacak olan Teofilo'nun Arjantin kulübüne maliyetinin 3 milyon doları bulması bekleniyor.

2009 senesinde toplam 30 gol kaydeden Kolombiyalı forvet, yine de Türk futboluna uyum sağlamakta güçlük çekmiş ve bu nedenle takımda fazla yer bulamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor