Teofilo'nun niyeti belli oldu

Trabzonspor zirve yarışı yaparken, beklenmedik bir anda sağlık problemleri olduğunu ileri sürüp, tüm eşyalarını toplayarak Trabzon'dan ayrılan Teofilo sorununda zincire yeni bir halka daha eklendi.Lig TV'nin haberine göre; Kısa bir süre önce menaceri arac

Teofilo'nun niyeti belli oldu

Trabzonspor zirve yarışı yaparken, beklenmedik bir anda sağlık problemleri olduğunu ileri sürüp, tüm eşyalarını toplayarak Trabzon'dan ayrılan Teofilo sorununda zincire yeni bir halka daha eklendi.

Lig TV'nin haberine göre; Kısa bir süre önce menaceri aracılığı ile Trabzonspor'a haber yollayan ve "Dönmek istiyorum" ifadesini kullanan Kolombiyalı futbolcunun asıl isteğinin, tüm yaptıklarına rağmen ceza almadan kadroya katılmak olduğu öğrenildi.

Bu durumu gündemine bile almayan Bordo Mavili yönetimin, Teofilo'dan gelecek ikinci haberi beklerken Kolombiyalı futbolcudan yeni bir haber alınamadı.

Trabzonspor'un yöneticileri ise Teofilo ile ilgili sıkıntıları anlatan şikayet dosyasını FIFA'ya çoktan yolladı.

Kolombiyalı futbolcuya karşı tüm sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyleyen Trabzonspor yönetimi FİFA'dan gelecek kararı beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor