Teofilo'da sona doğru

İlk defa haber61.net’in okurlarını duyurduğu Kolombiya liginin son şampiyonu Once Caldas’ın Teofilo’yu transfer etme çabalarında sona gelindi.Teofilo’yu kadrosuna katmak isteyen Once Caldas'ın Başkanı Juan Hernandez Ramos'un, tecrübeli golcünün menajeri E

Teofilo'da sona doğru

İlk defa haber61.net’in okurlarını duyurduğu Kolombiya liginin son şampiyonu Once Caldas’ın Teofilo’yu transfer etme çabalarında sona gelindi.

Teofilo’yu kadrosuna katmak isteyen Once Caldas'ın Başkanı Juan Hernandez Ramos'un, tecrübeli golcünün menajeri Efrain Pachon'u oyuncunun transferi için Trabzonsporlu idarecilerle görüşmek üzere görevlendirdi. Pachon'un da bu isteği bordo-mavililere iletti.

Trabzonspor adına Başkan Sadri Şener’in yürüttüğü görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor yönetiminin Teofiloya ödenen bonservis bedelinin altında bir rakamı kabul etmemesi nedeniyle uzayan görüşmelerde Once Caldas ısrarlı ve taraflar anlaşmaya yakın.

Kolombiya Ligi'nin son şampiyonu olan Once Caldas takımı, Güney Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan Libertadores Kupası'nı da 2004 yılında müzesine götürmüştü.

Şubat'ta başlayacağı Libertadores Kupası maçlarına kadar 25 yaşındaki oyuncunun işlemlerini tamamlamak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor