Teofilo'da son durum!

TEOFİLO İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR Trabzonspor'da yönetimi Teofilo Gutierrez'in satışı için Kolombiya kulübü Once Caldas ile görüşmelerini sürdürürken, takımdan gitmesine izin verilen Zafer Yelen'in ise kulüp bulamamasının sıkıntısı yaşanıyor. Bu iki oyuncuy

Teofilo'da son durum!

TEOFİLO İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR

Trabzonspor'da yönetimi Teofilo Gutierrez'in satışı için Kolombiya kulübü Once Caldas ile görüşmelerini sürdürürken, takımdan gitmesine izin verilen Zafer Yelen'in ise kulüp bulamamasının sıkıntısı yaşanıyor. Bu iki oyuncuyla yollarını kesin olarak ayırmak isteyen yönetim, kulübün çıkarları doğrultusunda gelecek olan teklifleri değerlendirecek. Asbaşkan Nevzat Şakar, Teofilo'nun satışı için istedikleri teminatın kendilerine ulaşmadığını ifade ederek, "Bu şartlarda futbolcunun satışına onay vermemiz imkansız. Teminat mektubu gelirse Teofilo'yu satarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler