Teofilo transferinde son durum

Trabzonspor, sorunlu futbolcusu Teofilo'dan kurtulmak için gün sayıyor. Once Caldas kulübünden sonra Racing de Teofilo'yu transfer etmek için devreye girdi.Trabzonspor'da sezon başında izinsiz olarak şehri terk eden ve bir daha dönmeyen Teofilo sorunu bir

Teofilo transferinde son durum

Trabzonspor, sorunlu futbolcusu Teofilo'dan kurtulmak için gün sayıyor. Once Caldas kulübünden sonra Racing de Teofilo'yu transfer etmek için devreye girdi.

Trabzonspor'da sezon başında izinsiz olarak şehri terk eden ve bir daha dönmeyen Teofilo sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Devre arasında satış listesine koyulan ve ilk olarak Kolombiya Ligi'nin son şampiyonu Once Caldas'ın talip olduğu Teofilo için şimdi de Racing kulübü devreye girdi. Trabzonspor'un istediği teminat mektubunu vermeyen Once Caldas kulübü ile görüşmeler tıkanırken, Racing kulübü 2 milyon dolarlık bir teklif yaptı. Bu teklifi değerlendirmeye alan bordo mavili yönetimin, transfere onay vermesi bekleniyor.

MENAJERİ TRANSFER İÇİN TAM YETKİLİ
Bu arada gidişinin ardından yaptığı çelişkili açıklamalarla tepki çeken Teofilo'nun satışı için menajerine tam yetki verildiği de öğrenildi. Ülkesinde oldukça popüler olan ve Trabzon'dan gittikten sonra tuttuğu bir antrenör eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Teofilo'nun, hiçbir sağlık sorunun kalmadığı da belirtildi. Bu arada bordo mavili yönetim futbolcuya gerekli cezai işlemin uygulanması için FIFA nezlinde girişimlerini sürdürüyor. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Tefilo futbol oynamak istiyorsa bizimle uzlaşmak zorunda" dedi. Kolombiya'da transfer sezonun 10 Şubat tarihinde sona ereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor