Teofilo iyice kıymete bindi!

El Heraldo gazetesinin haberine göre, eski oyuncusu için öncesinde Carlos Bacca takasını gündeme getiren ancak bundan sonuç alamayan Junior’un golcü futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için yeni bir teklif sunduğu belirtildi. Kulüp başkanı Char Chaljub

Teofilo iyice kıymete bindi!

El Heraldo gazetesinin haberine göre, eski oyuncusu için öncesinde Carlos Bacca takasını gündeme getiren ancak bundan sonuç alamayan Junior’un golcü futbolcuyu ezeli rakibine kaptırmamak için yeni bir teklif sunduğu belirtildi. Kulüp başkanı Char Chaljub da “Teklifimizi ilettik, şimdi söz Trabzonspor’da” ifadelerini kullandı.

Teofilo’yu isteyenler kervanına bir de Arjantin kulübü dahil oldu. Ole gazetesi, Arjantin’in 5 büyük kulübünden bir tanesi olan Racing’in, golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığını yazdı.

Bordo-mavili oyuncunun menajeri Efrain Pachon tüm bu teklifleri doğrularken, “Teofilo’nun Once Caldas’a mı; yoksa diğer takımlardan birisine mi gideceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler