Teofilo da son dakika gelişmesi

Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş’in izin vermemesine rağmen ekim ayında ailevi sorunlarını gerekçe göstererek ülkesine dönen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez’den sonunda kurtuluyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, haber61’e Teofilo’yla ilgi

Teofilo da son dakika gelişmesi

Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş’in izin vermemesine rağmen ekim ayında ailevi sorunlarını gerekçe göstererek ülkesine dönen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez’den sonunda kurtuluyor.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, haber61’e Teofilo’yla ilgili son gelişmeyi anlattı. Şakar, Arjantin’in Racing kulübü ile anlaştıklarını belirterek, “Teofilo konusu bugün kesin olarak bitiyor. 1 Milyon 800 bin dolar artı bir sonraki transferinden yüzde 20’si olarak anlaşıldı bu kulüple. Teo’yu 1 milyon 800 bin dolara o takıma veriyoruz. Bugün zaten banka teminatlarını da gelecek ve transfer bitecek. Bu transferle beraber Teofilo konusu artık Trabzonspor için kapanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler