Teofilo ABD'ye karşı oynadı

Teofilo, ABD’nin Pensilvania eyaletindeki PPL Park Stadyumu’nda, 18 bin kişi önünde oynanan mücadelenin son 17 dakikasında görev aldı. Maçın en dikkat çekici yönlerinden biri, ülkemizde uzun yıllar Galatasaray forması giydikten sonra, üç sezon önce Almany

Teofilo ABD'ye karşı oynadı

Teofilo, ABD’nin Pensilvania eyaletindeki PPL Park Stadyumu’nda, 18 bin kişi önünde oynanan mücadelenin son 17 dakikasında görev aldı.

Maçın en dikkat çekici yönlerinden biri, ülkemizde uzun yıllar Galatasaray forması giydikten sonra, üç sezon önce Almanya’nın Köln takımına transfer olan 39 yaşındaki Kolombiyalı eldiven Farid Mondragon’un tam 5 yıllık bir aradan sonra yeniden milli takıma dönmesiydi.

Hernan Dario Gomez yönetimindeki Kolombiya Milli Takımı, böylece ABD’de iki hazırlık maçından oluşan turnesini Ekvador’a karşı 1-0’lık bir galibiyet ve ABD’ye karşı alınan golsüz bir beraberlikle tamamladı. Kolombiya basınının geneli, milli takımın savunmada her geçen gün daha iyi bir performans göstermesine rağmen hücum hattında ciddi zorluklar çektiğini ve bunun da önümüzdeki yıl Arjantin’de düzenlenecek Copa America ve onun ardından başlayacak olan 2014 Dünya Kupası elemeleri öncesi endişe verici bir durum olduğunu yazdı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor