Teo "Sorunu Menajerim çözecek"

Teofilo Gutierrez ülkesinde ön stres ve anksiyete  şüphesi ile bir dizi  kontrollerden geçti ve ülkesinin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı futbolcuya ülkesinde Anormal stres testi, doppler, röntgen, ultrason ve elektrokardiyogram test

Teo "Sorunu Menajerim çözecek"

Teofilo Gutierrez ülkesinde ön stres ve anksiyete  şüphesi ile bir dizi  kontrollerden geçti ve ülkesinin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Kolombiyalı futbolcuya ülkesinde Anormal stres testi, doppler, röntgen, ultrason ve elektrokardiyogram testleri yapıldı. Doktorlara göre, 'Teo' dil güçlükleri ile yabancılık çekiyor çocuklarını okul problemi nedeni ile kaygı duyuyor.

Cuma günü ülkesine giden Teofilo’yu  Ailesinin yanı sıra  doktor Roberto Borrero karşıladı. Teofilo doktor Borero ile  Saludcoop hastanesinde kontrolden geçti

Baş dönmesi, göğüs ağrısı ve solunum güçlüğü çektiğini söyleyen Teofilo’ya  farklı uzmanlar eşliğinde Maraton testi (dayanıklılık, göğüs BT anjiyografi, karın ultrasonografisi, oksijen difüzyon, alt ekstremite venöz doppler, sinüs radyografisi, elektrokardiyogram, CXR, kan paraclinical pil,spirometri ve holter kalp,aralarında diğerleri) , 'Chinita testleri yapıldı 

 Neden Türkiye mi?

Kolombiya’da yaptığı açıklamada Sağlık her şeyden önce gelir diye Teofilo “ Ben iki egzersiz hareketi yaptım de neredeyse bayılıyordum. Trabzon’da da kontrolden geçtim. Ama sorunun asıl nedeni burada yapılan testlerden sonra öğrenilecek. Ben burada bana yapılan testlerin sonuçlarını beklemek zorundayım.  Ben Tanrı'nın ellerindeyim ve onları duyuyorum” dedi.

 Başkan Şener dahil kimseden izin almadan Kolombiya’ya dönme kararı aldığını da ifade eden futbolcu “Ben başkan dahil hiç kimseden buraya gelmek için izin almadım. Buraya gelmek için bir karar almak zorundaydım ve  ben dönme kararı  aldım.  Teknik direktör  artık takımda beni istemediğini söyledi . Daha benle ilgili başka şeyler de söylendi .

Sorunları Menajerim çözmeli:

Trabzonsporla aralarında yaşadıkları sorunları Menajerinin çözmesi gerektiğini ifade eden Kolombiyalı futbolcu “Artık bazı şeyleri benim menajerimin düzeltmesi  gerekir  Trabzonsporla bir şekilde  uzlaşmak zorunda.  kulüp ile mutabakat yapmalı. Menajerim  Onların ne istediğini bilmek zorunda. Şimdilik hiçbir şey bilmiyoruz.  Menajerim  beklemek zorundayız diyor..  Benim onlarla bir sözleşmem var ve senin gitmen gerek diyor. Evet, ama sağlık sorunlarım var. Doktorlar ne diyor? bunu beklemek zorundayız.

Dil sorununu aşamadım:

Ben Türkçe konuşamıyorum . Benimle aynı dili konuşan Trabzon’da  bir doktor da yok. Bu en büyük sorun. Derdimi yarım yamalak anlatabiliyorum.  Ben Trabzon’da bir restorana gitsem yemek siparişi için tercüman Halil Yazıcı’nın gelmesi gerek. Birde  Benimle ilgili  birçok yorum yapmışlar . Burada sorun disiplin eksikliği değil, konu sağlık. FİFA’da bu duruma bakmak zorunda.  

 Para sağlıktan daha önemli değildir. Sağlığım euro’dan daha değerlidir diye düşünüyorum. Para hayatta her şey değildir, bazen, sağlıktır.  

Evet, basın da Deportivo La Coruna, diğer İspanyol ekip ve büyük bir Türk kulübü, Galatasaray,ın benimle ilgilendikleri iddia edildi .Benim menajerim görüşmüş  olmalı, bilmiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler