Teniste Trabzon'da Türkiye şampiyon

Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi'nde yapılan Avrupa Kış Kupası grup elemelerinde Türkiye Milli takımı şampiyon oldu.6-9  Şubattarihleri arasındaTrabzon Beşirli Tenis Kompleksi'nde gerçekleşen ve açılışını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemale

Teniste Trabzon'da Türkiye şampiyon

Trabzon Beşirli Tenis Kompleksi'nde yapılan Avrupa Kış Kupası grup elemelerinde Türkiye Milli takımı şampiyon oldu.

6-9  Şubattarihleri arasındaTrabzon Beşirli Tenis Kompleksi'nde gerçekleşen ve açılışını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'nın yaptığı 14 Yaş Avrupa Kış Kupası Grup Elemeleri'nde Türkiye kız takımı şampiyon oldu.

Erdinç Baykal ve Seracettin Turan yönetiminde mücadele veren ve önce Avusturya, ardından Fransa'yı mağlup eden Milli takım sporcuları Azradeniz Çömlek, Lara Biter ve Ebru Zeynep Yazgan'ı finalde Ukranyalı rakiplerini yenerek Trabzon'da şampiyon olarak Finalde kış kupasında ülkemizi yurtdışında temsil etmeye hak kazandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor